Revision för entreprenörer, av entreprenörer

Företagare bär upp ekonomin i samhället. Vårt jobb är att se till att
underlätta företagandet så mycket vi kan. Med hjälp av modern teknik,
kunniga medarbetare och automatiserade processer får du prisvärd revision och skatterådgivning med förutsägbara kostnader på ett sätt som är enklare för dig.

Berätta mer Räkna ut ditt pris

Ett urval av våra tjänster

Revision

Oavsett om du bedriver en liten eller stor verksamhet erbjuds du en framåtriktad revision med fokus på att skapa värde och ge er en kvalitetsstämpel på verksamheten.

Läs Mer Om Revision

Bokslut och årsredovisning

Vi kan hjälpa dig med att göra årsbokslut och årsredovisning vi årets slut. Vi hjälper även med andra svåra bokslutsfrågor som kassaflödesanalys och koncernredovisning.

Läs Mer Om Årsbokslut

Deklaration

Driver du en verksamhet behöver du lämna in deklarationer till Skatteverket. Du kan få hjälp med bolagets alla deklarationer, din privata inkomstdeklaration och annan skatt.

Läs Mer Om Deklaration

Rådgivning

Behöver du ett naturligt bollplank i allt som rör bolagets ekonomi? Som kund till We Audit får du ta del av all den kunskap som finns hos våra revisorer, vilket kan vara allt från skatterådgivning till värdering av företaget.

Läs Mer Om Rådgivning

Revision 2.0

Få revisionen gjord när du är på språng. Med vår kundportal MyAudit.

Som kund hos vår revisionsbyrå får du gratis tillgång till vår kundportal. Om du har en redovisningsbyrå så kan du, dom och vi, alla jobba på samma ställe. För att dela dokument och fördela uppgifter mellan oss. Så att vi alla har hjänkoll på hur revisionen går.

Klicka här för att läsa mer om MyAudit.

Fasta priser, typ

Som kund ska du kunna få veta vad tjänsten du köper kostar. Trots det är vi ensamma i branschen om att ge fasta* priser på revision.

* Revisorer får inte ha fasta priser på revision, men vi gör allt vi kan för att priserna ska vara så förutsägbara som möjligt.

Våra villkor

Det finstilta på ett begripligt sätt!

När du blir kund hos oss gör vi branschens enklaste uppdragsavtal. Där beskriver vi – så enkelt som möjligt – vad uppdraget omfattar, vilken service vi lovar, vad som förväntas av dig som kund, vad det kostar och hur vi tar betalt.

Vi ger dig också en sammanfattning av övriga villkor så att du snabbt kan se de viktigaste punkterna på ett mer lättläst sätt. Kompletta villkor framgår av länken nedan. För vår gemensamma trygghet har vi valt att använda den mall som vår branschorganisation (FAR) tagit fram.

Allmänna villkor för revisionsuppdrag

Allmänna villkor för andra uppdrag