Auktoriserad revisor

Rätt utförd revision ger ditt företag en värdefull kvalitetsstämpel och redskap till att förstärka rutiner och förbättra beslut. På WeAudit skapar vi värde för små till stora företag, från norr till söder.

Vad innebär auktoriserad revisor?

Titeln auktoriserad revisor är skyddad och får bara användas av individer som har blivit godkända av den Svenska myndigheten Revisorsinspektionen. 

Titeln ger en revisor rätt att anta uppdrag som företag och föreningars revisor, och att signera årsredovisningar tillsammans med er i styrelsen.

Att vara revisor är ett av de mest reglerade yrkena i Sverige. För att bli auktoriserad revisor krävs minst sex år av relevant teoretisk och praktisk utbildning, lämplighetsintyg och att man har avklarat provet Revisorsexamen med godkänt resultat. 

Dessutom krävs det årlig teoretisk utbildning och att man jobbar aktivt som revisor för att fortsätta vara revisor. En revisor får också regelbundna kvalitetskontroll där Revisorsinspektionen kontrollerar att revisionen görs korrekt. 

Gå rätt väg med auktoriserad revisor

En revision som utförs av en auktoriserad revisor är alltid rätt väg att gå. Du får goda rekommendationer för hur du och ditt företag ska gå vidare. Givetvis är alla rekommendationer välgrundade i aktuella lagar och regler. Vår främsta uppgift som en auktoriserad revisor är att se till att ditt företags rutiner uppfyller de krav som finns och att ge dig verktyg för att skapa ett värde för din verksamhet samt ytterligare stärka din riktning mot en hållbar ekonomi.

Auktoriserad revisor

Vi är en revisionsbyrå som erbjuder auktoriserad revisor i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Årjäng samt Eskilstuna.