We Are

Ett förändringsbenäget team med fokus på balans i livet

Ett förändringsbenäget team med fokus på balans i livet

WeAudit är ett gäng ödmjuka revisorer som brinner för att förändra och effektivisera vårt och våra kunders arbetssätt genom digitalisering. Vi strävar efter att kunna automatisera så många flöden som möjligt. Vi arbetar i team där fokus är på att ta tillvara på varje individs starka sidor och löpande utvecklas tillsammans med våra kunder. WeAudit är ett entreprenörsdrivet och hierarkilöst företag som arbetar agilt tillsammans.

Vår företagskultur behandlar alla lika oavsett tidigare befattning, kön eller erfarenhet. Därför erbjuder WeAudit samtliga tillsvidareanställda möjligheten att bli delägare. Eftersom vi gör resan till Sveriges bästa revisionsbyrå tillsammans.

Hos oss står balans i livet i centrum. Arbetet är viktigt, men det är familj och vänner också. Som anställd handlar det inte om hur många timmar du lägger på ditt arbete utan kvalitén på timmarna. Har du tillräckligt med tid att umgås med dina nära och kära är vi övertygade om att du också kommer leverera ett bättre arbete. Detta i sin tur belönas med nöjda kunder.

Mikael Gustavsson

vVD / Auktoriserad revisor

We Believe

WeAudit har funnits sedan 2007 men började i ny regi när bolaget som då hette Wint Audit AB blev personalägt i augusti 2016. Våren 2017 ändrades bolagets namn från Wint till WeAudit som ett led i att kunna marknadsföras med ett eget varumärke och bolagsnamn.

Vi har alltid varit och kommer fortsätta vara ett förändringsbenäget bolag.  Som utvecklar och använder ny smart teknologi med kunden i fokus. Skillnaden mot före det blev personalägt är att vi gör det med fullt fokus på revisionsprodukten.

Vi ska förändra hur revision görs och hur det upplevs med målet att skapa maximal glädje för företagare, våra medarbetare och samhället. Det är dags att “Revolutionera revisionen”.

Vi är medlemmar i ett globalt nätverk så att vi kan hjälpa till över landsgränserna.

Läs mer om HLB International här eller på www.hlbi.com

FAR framtidsbyrå

Call Now