Revisor i Göteborg

Göteborg, Sveriges framsida och stora västkuststad. I denna blåsiga men ack så vackra hamnstad ligger ett av våra kontor. WeAudit är din auktoriserade revisor i Göteborg med lång erfarenhet i branschen. Vi använder oss av effektiva verktyg och har kunniga medarbetare för att kunna erbjuda dig ekonomitjänster med förutsägbara kostnader. WeAudit är en personlig revisionsbyrå i Göteborg med engagerade revisorer som du kan vända dig till i alla ekonomiska frågor. Kom in på en kaffe till vårt kontor i Göteborg för en förutsättningslös diskussion med en revisor. Vi erbjuder tjänster inom revision, deklaration, ekonomisk rådgivning och bokslut.

Contact

WeAudit – din revisionsbyrå i Göteborg

Vi har gedigen erfarenhet inom revision och redovisning för företag och bostadsrättsföreningar. Våra tjänster omfattar flera ekonomitjänster utöver revision såsom skatterådgivning, deklarationer och bokslut. Vi kan även erbjuda annan ekonomisk rådgivning till företag och entreprenörer. Vi skräddarsyr tjänsten efter era behov och kan hjälpa allt från stora och medelstora företag till enskilda firmor med revision i Göteborg.

Välkommen till WeAudit- er revisionsbyrå i Göteborg.

 

Vad är en revision?

En revision är en oberoende granskning som visar hur väl företaget sköts. Med rätt förutsättningar blir revisorn en tillgång som bidrar till att utveckla företaget. Nyttan med revision ligger mycket i vem som utför den.

Hos oss får du tillgång till revisorer med olika specialinriktingar som arbetar i team för dig och ditt företag.

 

Revisor i Göteborg för bostadsrättsföreningar

Behöver du en revisor till bostadsrättsföreningen i Göteborg? Då har du kommit rätt. Med stor erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar med revision är vi er trygga partner. Med teknikens hjälp kan vi ta oss an revisioner från bostadsrättsföreningar i hela landet.  

Startsträckan är kort när du behöver ett bollplank eftersom revisorn löpande har insyn i ditt företag. WeAudit hanterar allt från frågor om skatt, till ägarskiften och samgåenden.

 

Prissättning

Du som kund ska känna dig trygg när du anställer oss för revision. Du får en förutsägbar kostnad och WeAudit erbjuder fasta riktpriser så långt det bara går. 

Vi har ett kontaktnät utanför Sveriges gränser då WeAudit ingår i ett internationellt nätverk,

HLB International.

Välkommen till WeAudit – er revisionsbyrå i Göteborg.

Hitta hit

Drakegatan 10, Våning 21
412 50 Göteborg

Johanna Gustafsson
AUKTORISERAD REVISOR
GÖTEBORG

johanna.gustafsson@weaudit.se
010-4102932