Revisor i Göteborg

Göteborg, Sveriges framsida och stora västkuststad. I denna blåsiga men ack så vackra hamnstad ligger ett av våra kontor. WeAudit är er revisionsbyrå i Göteborg. Vi använder oss av effektiva verktyg och har kunniga medarbetare. Du får ekonomitjänster med förutsägbara kostnader. WeAudit är en personlig revisionsbyrå i Göteborg med engagerade revisorer, vänd dig till oss i alla ekonomiska frågor. Kom in på en kaffe till vårt kontor i Göteborg för en förutsättningslös diskussion med en revisor. Vi erbjuder tjänster inom revision, deklaration, ekonomisk rådgivning och bokslut.

Contact

WeAudit – din revisionsbyrå i Göteborg

Vi har gedigen erfarenhet inom revision och redovisning för företag och bostadsrättsföreningar. Våra tjänster omfattar de flera ekonomitjänster utöver revision. Skatterådgivning, deklarationer, bokslut och annan ekonomisk rådgivning till företag och entreprenörer. Vi skräddarsyr tjänsten efter era behov.
Välkommen till WeAudit- er revisionsbyrå i Göteborg.

Vad är en revision?

En revision är en oberoende granskning som visar hur väl företaget sköts. Med rätt förutsättningar blir revisorn en tillgång som bidrar till att utveckla företaget. Nyttan med revision ligger mycket i vem som utför den!

Hos oss får du tillgång till revisorer med olika specialinriktingar som arbetar i team för dig och ditt företag.

Behöver du en revisor till bostadsrättsföreningen i Göteborg? Då har du kommit rätt. Med stor erfarenhet av bostadsrättsföreningar och med teknikens hjälp kan vi ta oss an revisioner oavsett om bostadsrättsföreningen ligger i Göteborg eller någon annanstans i Sverige.

Startsträckan är kort när du behöver ett bollplank eftersom revisorn löpande har insyn i ditt företag.
WeAudit hanterar allt från frågor om skatt, till ägarskiften och samgåenden.

Prissättning

Du som kund får en förutsägbar kostnad, WeAudit erbjuder fasta riktpriser så långt det bara går.

Vi har även ett kontaktnät utanför Sveriges gränser då WeAudit ingår i ett internationellt nätverk,
HLB International.

Välkommen till WeAudit – er revisionsbyrå i Göteborg.

Hitta hit

Erik Dahlbergsgatan 9
411 26 Göteborg

MIKAEL GUSTAVSSON
AUKTORISERAD REVISOR
GÖTEBORG/STOCKHOLM

mikael.gustavsson@weaudit.se
010-4102943

Call Now