Revisor i Stockholm

I Sankt Erikspalatset på Kungsholmen mitt i vår vackra huvudstad ligger vårt Stockholmskontor. Här hittar ni er revisionsbyrå i Stockholm. WeAudit är en revisionsbyrå i framkant som med hjälp av modern teknik och kunniga medarbetare ger dig effektiva ekonomitjänster med förutsägbara kostnader. We Audit kännetecknas av personligt engagemang och är ert naturliga bollplank i alla ekonomiska frågor. Kika in på en kaffe och diskutera din verksamhet med våra medarbetare. Vi erbjuder tjänster såsom revision, ekonomisk rådgivning, deklaration och bokslut.

Contact

We Audit är en revisionsbyrå i framkant som har lång och bred erfarenhet inom både revision och redovisning. Vi erbjuder de flesta tjänster inom vårt område, som t.ex. rådgivning till bostadsrättsföreningar, företagsvärderingar och annat. Vi skräddarsyr våra tjänster efter era behov. We Audit är er revisionsbyrå i Stockholm.

Kvalitetssäkra ert företag med hjälp av revision från en auktoriserad revisor. Nyttan med revision ligger i vem som utför den, och med en bra och engagerad revisor kan ni få hjälp att ta ert företag till nästa nivå. Våra revisorer arbetar i team och erbjuder sin specialistkompetens för att hjälpa er. Vi har stor erfarenhet när det kommer till bostadsrättsföreningar och tillsammans med tekniska lösningar kan vi hjälpa er med revision oavsett var i Sverige ni befinner er.

Våra revisorer fungerar även som bollplank och ni har möjlighet att få rådgivning löpande gällande den ekonomiska situationen i företaget.

Med hjälp av modern teknik och automatiserade processer kan vi erbjuda prisvärda tjänster med förutsägbara kostnader. För oss är det viktigt att du som kund ska veta vad tjänsten du köper kostar, därför erbjuder vi fasta riktpriser så långt det bara går för att ni ska få en förutsägbar kostnad. Välkommen till We Audit – er revisionsbyrå i Stockholm.

We Audit ingår i ett internationellt nätverk, HLB International.

Hitta hit

Sankt Eriksgatan 63 B
112 34 Stockholm

MIKAEL KÖVER
AUKTORISERAD REVISOR
STOCKHOLM

mikael.kover@weaudit.se
010-4102944