Revisor i Stockholm

I Sankt Erikspalatset på Kungsholmen mitt i vår vackra huvudstad ligger vårt Stockholmskontor. Här hittar ni er revisionsbyrå i Stockholm. WeAudit är en revisionsbyrå i framkant som med hjälp av modern teknik och kunniga revisorer ger dig effektiva ekonomitjänster med förutsägbara kostnader. We Audit kännetecknas av personligt engagemang och är ert naturliga bollplank i alla ekonomiska frågor. Kika in på en kaffe på vårt kontor i Stockholm och diskutera din verksamhet med våra revisorer. Vi erbjuder tjänster såsom revision, ekonomisk rådgivning, deklaration och bokslut.

Contact

En heltäckande revisionsbyrå i Stockholm

Vi har gedigen erfarenhet inom revision och redovisning för företag och bostadsrättsföreningar. Våra tjänster omfattar de flera ekonomitjänster utöver revision. Skatterådgivning, deklarationer, bokslut och annan ekonomisk rådgivning till företag och entreprenörer. Vi skräddarsyr tjänsten efter era behov. WeAudit är er revisionsbyrå i Stockholm.

Kvalitetssäkra ert företag med hjälp av revision från en auktoriserad revisor. Nyttan med revision ligger i vem som utför den, och med en bra och engagerad revisor kan ni få hjälp att ta ert företag till nästa nivå. Våra revisorer arbetar i team och erbjuder sin specialistkompetens för att hjälpa er. Vi har stor erfarenhet när det kommer till bostadsrättsföreningar och tillsammans med tekniska lösningar kan vi hjälpa er med revision oavsett var i Sverige ni befinner er.

Vårt erbjudande

Våra revisorer fungerar även som bollplank och ni har möjlighet att få rådgivning löpande hos oss i Stockholm gällande den ekonomiska situationen i företaget.

Med hjälp av modern teknik och automatiserade processer kan vi erbjuda prisvärda tjänster med förutsägbara kostnader. För oss är det viktigt att du som kund ska veta vad tjänsten du köper kostar, därför erbjuder vi fasta riktpriser så långt det bara går för att ni ska få en förutsägbar kostnad. Välkommen till We Audit – er revisionsbyrå i Stockholm.

We Audit ingår i ett internationellt nätverk, HLB International.

Hitta hit

Sankt Eriksgatan 63 B
112 34 Stockholm

MIKAEL KÖVER
AUKTORISERAD REVISOR
STOCKHOLM

mikael.kover@weaudit.se
010-4102944

Call Now