Revisor i Stockholm

På Vasagatan mitt i vår vackra huvudstad ligger vårt Stockholmskontor. Här hittar ni er revisionsbyrå i Stockholm. WeAudit är en revisionsbyrå i framkant som med hjälp av modern teknik och kunniga revisorer ger dig effektiva ekonomitjänster med förutsägbara kostnader. We Audit kännetecknas av personligt engagemang och är ert naturliga bollplank i alla ekonomiska frågor. Kika in på en kaffe på vårt kontor i Stockholm och diskutera din verksamhet med våra revisorer. Vi erbjuder tjänster såsom revision, ekonomisk rådgivning, deklaration och bokslut.

Contact

En heltäckande revisionsbyrå i Stockholm

Vi har gedigen erfarenhet inom revision i Stockholm och redovisning för företag och bostadsrättsföreningar. Våra tjänster omfattar flera ekonomitjänster utöver revision. Skatterådgivning, deklarationer, bokslut och annan ekonomisk rådgivning till företag och entreprenörer. Vi skräddarsyr tjänsten för revision efter era behov. WeAudit är er revisionsbyrå i Stockholm.

Kvalitetssäkra ert företag med hjälp av revision från en auktoriserad revisionsbyrå i Stockholm. Nyttan med revision ligger i vem som utför den, och med en bra och engagerad revisor kan ni få hjälp att ta ert företag till nästa nivå. Våra revisorer arbetar i team och erbjuder sin specialistkompetens för att hjälpa er. Vi har stor erfarenhet när det kommer till bostadsrättsföreningar och tillsammans med tekniska lösningar kan vi hjälpa er med revision. Vi har en revisionsbyrå i Stockholm men kan hjälpa er oavsett var i Sverige ni befinner er.

Vårt erbjudande

Våra revisorer agerar bollplank och revisor till företag i Stockholm. Vi ger bolag möjlighet till löpande rådgivning gällande den ekonomiska situationen. Vidare arbetar vi ständigt med att ta fram skräddarsydda lösningar och kan på så sätt alltid erbjuda våra kunder en modern och unik revision i Stockholm.

Pris för revisor i Stockholm

Med hjälp av modern teknik och automatiserade processer kan vi erbjuda prisvärda tjänster med förutsägbara kostnader. För oss är det viktigt att priset för revisor i Stockholm är fastställt från start, så att du som kund vet vad tjänsten du köper kostar. Därför erbjuder vi fasta riktpriser så långt det bara går, just för att ni ska få en förutsägbar kostnad. Vi erbjuder kostnadseffektiva revisor till företag i Stockholm. Välkommen till We Audit – er revisionsbyrå i Stockholm.

We Audit ingår i ett internationellt nätverk, HLB International.

 

Krav på att ha revisor

Kraven på att ha en revisor varierar beroende på företagsform och storlek. Ett privat aktiebolag är skyldigt att ha en godkänd eller auktoriserad revisor när det uppnår minst två av följande gränsvärden under de två senaste räkenskapsåren:

  • ha i genomsnitt mer än 3 anställda
  • ha en balansomslutning på över 1,5 miljoner kronor
  • ha en nettoomsättning på över 3 miljoner kronor.

* För att kravet ska gälla behöver din firma uppfylla minst två av de tre talen ovan två år i rad. Verkar det krångligt? Ring oss så hjälper vi dig att kolla om du har krav på revisor.

Om ditt bolag däremot inte uppfyller något villkor behöver verksamheten ingen auktoriserad revisor. Men kolla i föreningens stadgar – ibland har medlemmarna beslutat att man ska ha en revisor ändå.

När behövs en auktoriserad revisor i Stockholm?

Skillnaden mellan en revisor och en auktoriserad revisor är att en auktoriserad revisor har genomgått en särskild utbildning och uppfyller vissa krav som fastställts av en auktorisationsnämnd.

En revisor är en person som har tillräckligt med kunskap och erfarenhet för att utföra revision av företag och organisationer. En auktoriserad revisor måste däremot uppfylla vissa kriterier, såsom att ha avslutat en högskoleutbildning med inriktning på ekonomi eller revision, ha minst tre års erfarenhet av revision och ha avlagt auktorisationsexamen, som utfärdas av en auktorisationsnämnd. WeAudit är en revisionsbyrå där både revisorer och auktoriserade revisorer arbetar i Stockholm.

 

En auktoriserad revisor har också rätt att utföra en del uppgifter som en vanlig revisor inte kan göra, till exempel att avge revisionsberättelse i en viss typ av bolag. Vill du komma i kontakt med en auktoriserad revisor i Stockholm? Ring oss eller lämna dina kontaktuppgifter (internlänk https://www.weaudit.se/kontakta-oss/) så hjälper vi dig!

Hitta hit

Vasagatan 40
111 20 Stockholm

SEBASTIAN LENNEVI
AUKTORISERAD REVISOR
STOCKHOLM

sebastian.lennevi@weaudit.se
010-4102933