WeAudit-familjen växer!

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera 6 (!!) nya revisorsmedarbetare som valt att bli en del av WeAudit-familjen. Några rykande färska från universitetet och några med några års revisionserfarenhet i bagaget.

Mikaela Lindmark – Karlstad

“Den första tiden har varit väldigt lärorik och rolig. Om fem år är jag kvar här i Karlstad och jobbar inom revision. Målet är ju såklart att vara auktoriserad, om inte inom fem så i alla fall inom tio år.“

Mikaela är 25 år och tog sin ut dubbla examen som ekonom och personalvetare från Örebro universitet i januari 2022 för att sedan hoppa på WeAudit-tåget. Hon kommer ursprungligen från Örnsköldsvik men bor nu i Karlstad tillsammans med sin sambo, och utöver sin talang för revision är hon en fena på skytte och uppskattar en tur på skotern när hon besöker hemstaden i norr. Mikaela besitter ett starkt driv och norrländskt lugn, en förträfflig kombination inom revisionsbranschen.

         

Sandra Gylling – Göteborg

“Min första tid på WeAudit har varit fantastiskt rolig och utmanande. Jag är otroligt imponerad av arbetssättet samt kemin mellan alla som jag tydligt kände av väldigt snabbt när jag började.”

Sandra är 24 år och kommer närmast från KPMG i Borås där hon jobbade 1,5 år efter avklarade studier på Linneuniversitet i Kalmar. Bor idag i Borås men drömmer om att flytta till Göteborg. Hon beskriver sig själv som en positiv och social person och har en stor ambition att ge en rättvisande bild av vad branschen har att erbjuda, framförallt till studenter. Sandra sprider glädje med sin energi som smittar av sig på både kunder och medarbetare.

       

Fredrik Öberg – Göteborg 

“Jag hittade WeAudit genom nyfikenhet! Jag var intresserad av att förstå vad som gjort Weaudit till “Årets Framtidsbyrå”. När jag träffade er och förstod era drivkrafter/ambitioner var jag hooked, ett mer välkomnande gäng är svårt att hitta.”

Fredrik har jobbat i 1,5 år inom revision efter sina avklarade studier på Handelshögskolan i Göteborg. Fredrik är driven och sympatisk person med stora drömmar. Med sina 23 år i bagaget är hans ambition är att bli den yngste auktoriserade revisorn någonsin, en dröm vi på WeAudit hoppas kunna hjälpa till att uppfylla!

 

Henrik Palmlöv – Stockholm

“Jag hörde först om WeAudit för ungefär 2,5 år sedan när Simon började hos er. Det tog inte länge förrän jag hörde hur mycket bättre han mådde som människa. Redan där och då fick jag upp ögonen och har väntat på möjligheten.”

Henrik är 29 år och har tidigare arbetat på BDO i 4 år. Efter fyra års plugg på Karlstad universitet och en visit i Strängnäs har nu Henrik flyttat till Lidingö och börjat hos oss. Henrik är lite av en datornörd som brinner för datoranalys och en j*vel på att slå en bearnaise, enligt egna utsagor.  I framtiden drömmer han om några småknottar som förgyller livet, en egen båt och kanske ett sommarställe. Vi ser fram emot att ta del av Henriks kunskaper, och om vi har tur, även bearnaisesåsen.

 

Jasmine Juhlin – Göteborg

“Mina första veckor har varit roliga och utmanande och jag trivs otroligt bra med alla kollegor på Göteborgs kontoret.”

Jasmine är 31 år och började sin revisorskarriär 2013. Jasmine bor i Floda med sina två barn och har en bred kompetens från allt från löpande bokföring till bokslut/årsredovisningar och revision. Förutom att vara grym på redovisning och revision, kan Jasmine även gå ner i spagat. Imponerande! Jasmine drömmer packa sina flyttlådor, bli auktoriserad revisor och driva ett WeAudit-kontor i Kalmar.

 

Jennifer Eriksson – Karlstad

“Första tiden har varit SÅ intressant, spännande och lärorik och jag känner mig verkligen  välkommen och kan vara mig själv fullt ut redan nu“

Efter ett år i USA flyttade Jennifer hem till Värmland och började studera till civilekonom på Karlstad universitet. Där läser hon sin sista termin samtidigt som hon jobbar hos oss. Jennifer är en social och glad tjej med en härlig dialekt som sprider värme och glädje på kontoret. Av Jennifer behöver du inte heller vara rädd för att bli bortglömd, då hon har ett riktigt bra minne vad gäller namn och födelsedagar.

 
Vi är väldigt glada över att ni har kommit till oss och att vi har fått förtroendet att vara en del av er revisorskarriär!

Kontaktuppgifter till våra nya stjärnor hittar du här