Välkommen Daniel!

Vi är otroligt stolta över att presentera vår nya medarbetare Daniel Kero Ljungberg. Han har tidigare arbetat som VD på RSM i Göteborg, ett jobb han gjorde med bravur.  

Vem är du? 

Mitt namn är Daniel Kero Ljungberg och jag är 47 år men jobbar på att hålla mig ung. Jag brukar skoja att min metaboliska ålder är 32 år. Jag bor i Brottkärr, sydväst om Göteborg, med min fru Emma och mina tre barn Max, Julie och Liv. På fritiden spelar jag padel, squash och golf och springer eller åker Longboard däremellan. På vintern reser jag gärna till ett varmare land eller åker skidor och på sommaren är jag helst ute med båten. För övrigt är jag svag för mat, vin och DIPA.

Hur skulle dina vänner beskriva dig med tre ord?

Positiv, doer och engagerad

Varför valde du att arbeta hos WeAudit?

För att WeAudit är på riktigt. Det som andra har som floskler har WeAudit förverkligat såsom balans i livet under hela arbetsåret och innovation, viket Årets Framtidsbyrå är ett bevis på. 

Att man inte är rädd för att slå hål på gamla sanningar i branschen. Måste det här momentet ta så lång tid eller kan man göra det effektivare? Måste man jobba orimligt mycket under högsäsong eller kan man fördela arbetet under året? Måste en människa göra detta moment eller går det att automatisera? Är det motsägelsefullt att fokusera på teknik och att bygga relationer?

Den nya satsningen på hållbarhet gjorde också valet enklare. Men den största anledningen är ändå den härliga stämningen på alla kontor och att jag kände mig välkommen från första samtalet

Vad ser du mest fram emot 2022?

Att lära känna alla kollegor. Både de som har varit där sedan tidigare och de som kommer att börja under 2022. Att lära mig de program som WeAudit tagit fram vilket gör att jag som revisor kan fokusera på värdeskapande moment för både kund och medarbetare. Att tillsammans med medarbetarna skapa ännu bättre förutsättningar för ett hållbart, innovativt och växande bolag. Slutligen ser jag fram emot att tillsammans med medarbetarna lyfta de värderingar och kultur som finns på WeAudit.

Vad har du för dolda talanger?

Jag är väldigt transparent så jag har inga dolda talanger. Mer än min metaboliska ålder 😉

Vi ser fram emot kommande utmaningar tillsammans med dig Daniel!