Vi välkomnar Simon till Stockholmskontoret

Vi välkomnar ny revisor till Stockholm

Vi växer och blir större! Som en del i vår fortsatta expansion vill vi välkomna Simon Westerberg till vårt Stockholms-kontor. WeAudit har stora ambitioner för bolagets framtidplaner. Den stora visionen är att revolutionera hela revisionsbranschen. Det gäller att blicka framåt och fylla på med resurser så hela verksamheten får skjuts i rätt riktning. Läs mer om vår senaste stjärnrekrytering Simon.

Vad har du sysslat med tidigare?

Jag kommer senast från revisionsbyrån BDO, där jag arbetat med deras större revisionskunder. Jag arbetade på BDO under 2 ½ högsäsonger och innan dess kom jag från universitetsstudier på Stockholms Universitet.

Berätta… vad var det som lockade dig med den här tjänsten?

Viljan hos bolaget att ligga i framkant med utvecklandet av automatiserade processer inom revisionen. Jag tycker det är spännande att vara med i utvecklingen från branschens annars så analoga arbete. WeAudits tänk kring automatiserade processer som ska skapa enklare arbetsflöden tilltalar mig, då mycket arbetstid går åt för att förbereda underlaget inför revision. Kvar blir det absolut roligaste i arbetet som är själva granskningen. Jag tycker det är uppfriskande med ett bolag som tänker annorlunda kring effektivisering, innovation och digitalisering. Det var det som lockade mig mest.

Vad gör du helst när du inte jobbar?

Det kanske låter som en klyscha men jag spenderar helst min tid med familj och vänner. Det är livskvalité för mig.

Vilken sport/lag hejar du på?

Det finns bara ett givet svar Fotboll och Djurgården IF, vad skulle man annars kunna hålla på ? 😉

Mikael Gustavsson kommenterar nyförvärvet Simon

“Vi i ledningen är oerhört glada att vi kunde locka Simon till oss. Simons vetgirighet/frågvishet och intresse för vårt sätt att driva WeAudit bidrog en hel del till att vi ville anställa Simon. Vi är övertygade om att Simon kommer bli en stor tillgång både på Stockholmskontoret men även i vårt arbete med att automatisera våra arbetsprocesser. ”