Hälsa på Josefine, ny på vårt Stockholmskontor

Josefine började på vårt Stockholmskontor i hösten 2020. Hon har fått testa på revision för både stora och små bolag i massa olika branscher.

Hur hamnade du på WeAudit

När jag såg annonsen att WeAudit sökte nya kollegor så kände jag direkt “här vill jag jobba”, för vem vill inte jobba på en byrå som vill utmana revisionsbranschen? Och nu med facit i hand så känns det otroligt bra och jag är väldigt glad över att vara en del av WeAudit och taggad på vår fortsatta resa.

Hur har dina första månader varit hittills

Mina första månader har varit otroligt lärorika och roliga. Jag känner att jag lär mig nya saker varje dag! Det har såklart varit speciellt med corona som gör att vi jobbar på distans, så det har varit tråkigt att inte kunna träffa alla kollegor på kontoret. Men arbetet har funkat väldigt bra ändå, eftersom vi jobbar så digitalt. Och med digital-fika så “ses” man ju ändå 🙂

Vad gör du om 10 år?

Om 10 år är jag delägare och jobbar som auktoriserad revisor på WeAudit ; )

Jobba i molnet eller lokalt?

Molnet. självklart!

Miniräknare eller kalkylark?

Kalkylark, där kan man göra allt och lite till.

Vad ville du jobba som när du var liten och varför?


Jag ville jobba i kassan i en matbutik, jag tyckte det såg så roligt ut att knappa in och scanna in alla varor som kom på bandet haha. Sen har jag faktiskt jobbat med precis det, och insåg att det kanske inte var så roligt som jag trodde när jag var liten : )

Det är jättekul att du kommit till oss Josefine. Vi hoppas vi får en riktigt rolig resa tillsammans!