Välkommen Victoria till vårt Värmlandskontor

Victoria började hos oss i höstas och har redan hunnit med en hel del. Vi var nyfikna på hur hennes första tid varit.

Vad kul att du hamnade här hos oss på WeAudit. Hur gick det till?

Under min studietid insåg jag att det var revision jag ville arbeta med, samtidigt som ett intresse för användarvänlighet och digitalisering växte fram. Hos WeAudit hittade jag allt jag letade efter, en framåtsträvande och digital revisionsbyrå. 

Vad roligt att du hittade en bra match. Är det som du tänkte dig?

Själva arbetsuppgifterna liknar det jag hade tänkt mig, men jag har utvecklats mer och fortare än jag förväntade mig både personligt och kunskapsmässigt. Att mina tankar och idéer kan vara en del av WeAudits framtid och utveckling är nog det som gett mest. 

Hur har dina första månader varit

Mina första månader har varit väldigt lärorika och spännande medmycket nytt att ta in. Nu har en hel del satt sig på plats och jag har lärt mig göra egna analyser och slutsatser, vilket också är det jag tycker är väldigt roligt och det som lockade mig till yrket från början. Trots Corona och allt vad det drar med sig har jag dessutom fått ett varmt välkomnande av alla kollegor runt om i Sverige vilket såklart också varit en stor anledning till att jag trivs så bra. 

Jobba hemifrån eller på kontoret?

En blandning av båda! Jag bor i Sunne, 6 mil från kontoret i Karlstad, och uppskattar möjligheten att jobba hemifrån trots att jag bor i en liten ort. Det gör att jag hinner med mer fritid. Men att vara på kontoret, träffa kollegor, luncha tillsammans och ställa frågor om jag fastnar är såklart också viktigt och trevligt. Så… en blandning av båda ger den perfekta balansen i livet. 

Vad ville du jobba som när du var liten?

Jag har alltid gillat att pyssla och har hållit på med dans i hela mitt liv så när jag var liten var det kreativa yrken jag såg mig själv inom. Allt ifrån proffsdansare till stå i butik och slå in fina paket. Men samtidigt har jag alltid gillat siffror, strukturera och göra analyser så jag hoppas jag har hittat rätt. 

Har du någon hemlig färdighet?

Oj svårt,… den är nog hemlig för mig också än så länge! 

Tack Victoria, teamet på WeAudit och din kontorsledare Urban Johansson hoppas och önskar dig en härlig resa med oss.