Vi välkomnar Viktor Kjellberg till vårt Göteborgskontor

Ny revisor till vårt Göteborgskontor

Vi växer och blir större och är jätteglada att välkomna Viktor!

Vad har du sysslat med tidigare?

Jag kommer senast från revisionsbyrån Grant Thornton, där jag arbetat främst med fastighetsbranschen.

Hur kom det sig att du valde att komma till WeAudit?

Jag fastnade starkt för den förändringsbenägenhet och modernitet WeAudit uppvisar. Jag tror det lirar väl med den ständiga förändring vi ser i samhället och omvärlden; med digitaliseringar, automatiseringar och krav på att ständigt tänka nytt då förutsättningar förändras. WeAudit påvisar med så väl produkt som arbetssätt att vi ligger längst fram i körfältet under denna förändringsresa, och där ville jag åka med.

Vad är dina mål på WeAudit?

Jag satsar på att bli Auktoriserad revisor och börja bygga en egen kundvolym redan 2021. Utöver detta satsar jag på att engagera mig i “revolutionsarbetet” och vara en del av de förändringar WeAudit driver.

Har du alltid velat bli revisor

Nej, när jag var liten ville jag egentligen bli sopåkare. Hahaha! Det var något visst med den där knappen man trycker på som vänder upp och ned på sopkärlet.

Jag tror att sophämtningsögonblickets magiska känsla grundade sig i mitt bevittnande av nyttan med väldesignade, automatiserade processer. Det är en insikt jag tar med mig till WeAudit 😉

VD Henrik Ahnkron önskar Viktor stort lycka till hos WeAudit!

Det är jättekul när vi får nya medarbetare till oss som har samma mål och galna drömmar som vi. Att vända upp och ner på utdaterade metoder och vanor. Vi är övertygade om att Viktor kommer ha en superspännande resa med oss och att vi får stor glädje av honom.