Vi välkomnar Linnéa

Lär känna Linnéa Carlsson, vår nyaste revisor på kontoret i Göteborg.

Hej Linnéa, kul att du börjat här hos oss. Vem är du då?

Hej, tack! Det känns otroligt kul att jobba här.

Jag är en tjej som växt upp i Jonsered utanför Göteborg. Just nu ägnar jag en stor del av min fritid till att planera för att bygga hus. Jag har köpt en tomt i Lerum och det är verkligen en skräckblandad förtjusning att bygga eget, herregud vad många beslut!

Jag skulle beskriva mig själv som en nyfiken kämpe som älskar att spendera tid med familj och vänner. Jag är även en sådan person som aldrig tröttnar på att lära mig nya saker och utvecklas. Sedan är nagellack, bakelser och hälsa andra viktiga ingredienser i mitt liv!

Vad har du gjort innan du började på WeAudit?

Innan jag började på WeAudit arbetade jag på Intersports ekonomiavdelning i ett år där jag landade direkt efter mina avslutade studier vid Handelshögskolan i Göteborg.

Hur presenterar du WeAudit för någon som inte känner till oss?

Att presentera WeAudit är väldigt roligt då vi arbetar lite annorlunda än vad många andra revisionsbyråer gör i dagsläget. Jag börjar alltid med att berätta hur vi arbetar med digitalisering för att förändra till det bättre och mer effektivare för våra kunder, något vi gör genom att arbeta som ett team för att ta tillvara på varje individs bästa egenskaper. Jag nämner också att vi är ett väldigt familjärt företag, med tydliga värderingar och hur vi månar om att medarbetare ska ha tid över till sin familj.

Annars då, vad pysslar du med på din fritid?

Då är jag mycket med min familj och mina vänner. Jag älskar att shoppa på second hand och åka på äventyr lagom långt bort, gärna dagsutflykter. På somrarna är jag mycket på familjens sommarställe där jag njuter av en bok och laddar om batterierna!

Till sist – om du fick vara en annan person än dig själv – vem vill du vara då?

Får det vara någon från förr? I så fall Astrid Lindgren! Hon hade en fantastisk förmåga att fånga olika världar och skildra historier på ett sätt som fortfarande tilltalar och hjälper en hel värld av människor. Hon stod upp för saker som betyder något, hon var intelligent och godhjärtad. Världen skulle behöva fler Astrids. Jag skulle vilja avsluta intervjun med ett av mina favoritcitat;

“Ibland måste man göra saker man inte vågar, annars är man ingen människa utan bara en liten lort”