Lär känna Sandra!

När Sandra kommer in i rummet är hon svår att missa med sitt stora leende, ett riktigt energiknippe som bidrar med energi och glädje bland både bland kunder och medarbetare. Sandra bor i Borås och jobbar på vårt Göteborgskontor.

Hur har din första tid varit på WeAudit?

Min första tid på WeAudit har varit bättre än vad jag hade kunnat förvänta mig. Jag har otroligt roligt på jobbet vilket är det viktigaste för mig. Jag känner att jag har skapat en god relation med samtliga kollegor och får kombinera arbetsuppgifter som jag uppskattar. Jag ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda 😀

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?

Glad, ärlig och trygg

Vad är din hemliga talang?

Ta med mig på ett schlagerdansgolv så ska jag visa 😉

Om du fick möjligheten att spela huvudrollen i en film, vilken hade du valt?

100% Dirty Dancing, ÄLSKAR den! Har velat testa det lyftet allt för många gånger men aldrig hittat någon som velat ställa upp, haha. Ser inte problemet 😋

Var skulle du helst vara med: Robinson eller Bachelor?

Jag önskar att mitt svar var Robinson men jag hade nog inte överlevt många dagar där. Är en alldeles för hungrig person för det. Älskar inte heller känslan av att inte känna mig ren så därför får det bli Bachelor. En runda i Robinson hade dock gjort mig väldigt gott nu när jag tänker efter haha men det kommer inte hända.

Varmt välkommen Sandra!

Jobba på WeAudit

Är du sugen på att bli en del av WeAudit-familjen? Se våra lediga tjänster eller gör en spontanansökan här.