Lär känna Madeleine!

Madeleine började jobba på WeAudits kontor i Göteborg sedan september. Dessförinnan jobbade hon med revision på MOORE där hon jobbade i nästan fem år.

Vad fick dig att börja arbeta med revision?

Slumpen! Jag hade ingen tydlig plan inför examen så sökte en del jobb med inriktning redovisning/ekonom. Jobbet som revisor var helt enkelt det som vid tillfället verkade roligast. Sidenote: tycker fortfarande det verkar roligast!

Vad var ditt drömjobb när du var liten?

Jag ville bli läkare och var/är hobbydoktor. Min favoritbok hette ”Stora läkarboken” och jag var övertygad om att jag hade benskörhet samt en handfull andra sjukdomar som 10-åringar vanligtvis inte drabbas av.

Om du får välja vem som helst i hela världen, vem hade du helst bjudit över på middag?

Jag hade bjudit farmor på middag. Hon bor i Norrland så vi ses tyvärr alldeles för sällan.

Vad är den mest värdelösa talang du har?

Att vissla kanske? Vad ska man med det till?

Vad väljer du: Att vara stjärnspelaren i ett förlorande fotbollslag eller sitta på bänken i ett vinnande korpenlag?

Sitter på bänken och känner mig stolt över att jag inte är på planen och förstör för mina lagkompisar. Fotboll är inte en av mina starka sidor.

Vi är så glada över att få ha Madeleine hos oss!

Jobba på WeAudit

Är du sugen på att bli en del av WeAudit-familjen? Se våra lediga tjänster eller gör en spontanansökan här.