Tillbaka till vardagen

We tipsar: Balans i livet 

…Och där har sommarledigheten för oss på WeAudit nått sin ända, efter en intensiv men ack så spännande vinter och vår med både nya kollegor och kunder gick hela teamet på en välbehövlig och efterlängtad semester.

Gränsdragningen mellan arbete och privatliv 

Under sommaren har det lyfts fram många viktiga inlägg på linkedin från både inom och utom vår bransch som berör gränsdragning mellan arbete och privatliv. Ett mycket viktigt och prioriterat ämne på WeAudit. Vi förespråkar balans i livet och värderar det som en av de viktigaste arbetsmiljöfrågorna, på riktigt!

Tips från några av oss:

  • När du är ledig, är du ledig. Lämna datorn på kontoret under kvällar och helger, ett väldigt enkelt knep att koppla bort jobb.
  • Gör en realistisk checklista för veckan eller dagen. ✅
  • Känner du dig ineffektiv och trög? Ta en paus! Morgon- och eftermiddagsfika är nästan (läs: absolut) heligt på byrån, här kan vi också passa på att prata om bakning, husrenovering eller annat skoj som gör att vi kan koppla bort jobbet en stund. Vi promenerar också nästan dagligen, ett skönt sätt att lyfta case-frågor samtidigt som vi får motion.
  • Inom revisionsbranschen når vi både toppar och dalar arbetsmässigt, planera in dina dalar med extra långa helger.

Hur gör du för att uppnå balans i livet?

Kontakta revisor