Vi byter namn från Wint Audit AB till WeAudit Sweden AB

Wint Audit AB heter numera WeAudit Sweden AB

Varför nytt bolagsnamn?

Jo av den enkla anledningen att vi inte längre ingår i Wint-koncernen och behövde marknadsföra oss med ett nytt varumärke och nytt bolagsnamn. Hösten 2016 förvärvade de anställda revisorerna aktierna i Wint Audit AB från Wints ägarbolag Wint Group AB som en anpassning inför framtiden då det finns krav i Revisorslagen på vilka som får äga aktier och vilka som får vara styrelseledamöter i ett aktiebolag som vill bedriva revisionsverksamhet. Dessa krav begränsade Wints möjlighet att utveckla bokföring på autopilot. Vi är övertygade om vi nu har de allra bästa förutsättningar att vidareutveckla både Wint (bokföring) och WeAudit (revision).

Någon förändring för dig som kund?

För dig som kund till WeAudit Sweden AB (fd Wint Audit AB) kommer det inte medföra några större förändringar då vi fortfarande kommer att sitta kvar i samma lokaler som Wint och kommer likt tidigare samarbeta med Wint. Björn Elfgren som är VD för Wint kommer fortsatt vara aktiv även i WeAudit Sweden AB i egenskap av styrelseordförande. Vi är alltså samma revisorer i revisionsbolaget som tidigare men med nytt bolagsnamn.

Hemsida kommer inom kort lanseras och även nya mailadresser kommer inom kort.

Är det något du undrar över så tveka inte att kontakta oss så ser vi till att du får svar på dina frågor eller funderingar.