Revisor jobb

Är du vår nästa stjärna? Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare som vill bli en del av teamet. Spana in våra lediga tjänster eller gör en spontanansökan nedan.

Jobba som revisor hos WeAudit

Som revisormedarbetare hos WeAudit får du möjlighet att arbeta med små- och medelstora företag. Dina uppgifter kommer att omfatta revision och rådgivning, där du får arbeta både självständigt och tillsammans med andra revisorsmedarbetare och auktoriserade revisorer. Hos oss får du arbeta med kunder i många olika branscher och du får möjlighet att utvecklas till den nivå du själv önskar nå. 

På WeAudit arbetar vi i en entreprenöriell miljö med hög utvecklingstakt. Här är vi flexibla kring när och vart du jobbar. Du kommer att arbeta direkt mot kund och genom att du får ett stort kundansvar finns potential att utvecklas snabbt. Hos oss får du även en unik möjlighet att bli delägare tidigt i din karriär.

Om oss

Med våra egenutvecklade system, anpassade för den digitala och automatiserade värld vi lever i, vill vi revolutionera revisionsbranschen! Genom att modernisera vårt arbetssätt kan vi även skapa en bättre balans i livet. Vi har ett stort fokus på framtiden och stora visioner. Kanske är det därför vi blev utnämnda till Årets Framtidsbyrå 2021 av branschföreningen FAR.

Vi är en ung firma, vilket är varför du som anställd får goda möjligheter att påverka företagets riktning. Vi har kontor på fem platser i Sverige och kan ta emot dig som söker revisor jobb i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Årjäng och Eskilstuna.

Vi arbetar i team där fokus är att ta tillvara på individens starka sidor. Som anställd är du lika mycket värd oavsett om du är en erfaren auktoriserad revisor eller en ung hungrig revisorsmedarbetare. Är du rätt person med rätt egenskaper är du alltid intressant. Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Lämna en spontanansökan