Revision för småföretag

På WeAudit får ni stöd och vägledning inom revision för ditt småföretag. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Årjäng och Eskilstuna. Vi arbetar på ett balanserat sätt och gör revisionen smidigare och mer prisvärd för våra kunder inom småföretag. Vi erbjuder alla småföretag en värdefull resurs med bra revision . 

Vi är en revisionsbyrå för entreprenörer, som drivs av entreprenörer. På WeAudit anser vi att företagare bär upp ekonomin i samhället. Vår uppgift är att underlätta så mycket vi kan för alla småföretag. Det gör vi genom modern teknik, kunniga medarbetare och automatiserade processer. Det ger dig med småföretag en prisvärd revision och skatterådgivning med förutsägbara kostnader på ett sätt som är enklare för dig.

Vad kostar revision för småföretag?

Kostnaden för att anlita en revisor för ett aktiebolag beror på flera olika faktorer. Storlek på verksamheten, bransch och särskilda regler för verksamheten är något som avgör.  

Minska priset genom att ha bra ordning på bokföringen inom verksamheten. Finns det en oreda i bokföringen med en del brister krävs det att revisorn går igenom och kontrollerar verksamheten mer grundligt. Det innebär mer arbetstid och därmed en högre kostnad.

På WeAudit är vi noga med att du som kund ska få priset för den tjänst som du väljer att köpa och vad som ingår. Vi arbetar därför med fasta priser* på samtliga av våra tjänster. Vad ditt exakta pris för revision av aktiebolag blir kan du enkelt få fram genom att begära en offert från oss, kontakta oss eller räkna ut ditt pris på egen hand.

* Det fasta priset gäller om villkoren är uppfyllda. T.ex. att bokföringen är i god ordning.

Vi har automatiserade processer och bra teknik som hjälper oss i vårt arbete och en smidig digital kundportal för dig. Det innebär att vi sparar in onödig tid och är ett prisvärt alternativ för revision i aktiebolag. Samtidigt blir det smidigare och tidsbesparande för dig som kund. Win-Win!

Revision småföretag

Vi är en revisionsbyrå som erbjuder revisor för småföretag i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Årjäng samt Eskilstuna.