Revision ekonomisk förening

På WeAudit genomför vi moderna revisioner i ekonomiska föreningar. För att erbjuda en revision i framkant har vi automatiserade processer och bra teknik till vår hjälp. Det gör att vi sparar tid för både er och oss, och kan lägga mer fokus på att utveckla din ekonomiska förening.   

Hur går en revision egentligen till i en ekonomisk förening?

Jo, revisorn kontrollerar alltid den ekonomiska föreningens bokföring och årsredovisning, granskar styrelsens förvaltning, genom att kolla att skatter hanterats rätt och kontrollerar styrelsens beslut genom att läsa styrelseprotokollen. 

Vad kostar revision för en Ekonomisk Förening?

Kostnaden för att anlita en revisor för en ekonomisk förening beror på flera olika faktorer. Storlek och inriktning på verksamheten, särskilda regler för verksamheten och om den har anställda.  

Minska priset genom att ha bra ordning på bokföringen. Finns det oreda i bokföringen eller att underlag saknas, krävs det att revisorn går igenom och kontrollerar verksamheten mer grundligt. Det innebär mer arbetstid och därmed en högre kostnad.

På WeAudit är vi noga att du som kund får priset för den tjänst som du väljer att köpa och vad som ingår. Vi arbetar därför med fasta priser* på våra tjänster. Vad ditt exakta pris för revision av företag blir kan du enkelt få fram genom att begära en offert från oss, kontakta oss eller räkna ut ditt pris på egen hand.

* Det fasta priset gäller om villkoren är uppfyllda. T.ex. att bokföringen är i god ordning. 

Revison ekonomisk förening

Vi är en revisionsbyrå som erbjuder revision för ekonomiska föreningar i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Årjäng samt Eskilstuna.