Partners

Redovisning : Under åren har vi hittat kompetenta firmor som
vi jobbar extra bra tillsammans och som vi kan rekommendera särskilt.

Bli partner

PE Accounting

PE har ett egenutvecklat redovisningssystem och kompetenta konsulter. De jobbar med konsultföretag med 10 anställda eller fler.

Effektivitet – Med automatiserad redovisning får du tid över till annat.

Kontroll- Med realtidsuppdaterade beslutsunderlag tar ni tillbaka kontrollen till ert företag.

Enkelhet – Digitala ekonomiprocesser i molnet gör det enkelt för er att växa.

Eftersom de jobbar digitalt med en enhetlig solid process får deras kunder 15% rabatt hos oss på revision.

W: https://www.accounting.pe/kontakt

“Vi gillar PE för att de flyttar fram positionerna och är har en mycket hög kvalitet i sitt arbete vilket gör det lätt för oss.”

Keeper

Keeper är en modern redovisningsbyrå med fasta priser och tydliga paket för alla typer av företag. De brinner för att hjälpa företagare uppnå sina drömmar. De nominerades till årets framtidsbyrå 2019 och har fått flera prestigefulla utmärkelser. Eftersom de jobbar digitalt får deras kunder 25% på första årets revision hos oss, och 10% rabatt därefter.

W: https://www.keeperab.se/

“Vi gillar Keeper för att de har en coachande inställning till redovisning och ekonomistyrning.”

Setly

Setly är en heldigitaliserad redovisnings- och lönebyråbyrå som jobbar med några av Sveriges snabbast växande bolag, såsom VOI, Nextory och Hitta.se. Som kund till dom får du supersmidiga verktyg att utläggsredovisa, hantera löner och leverantörsfakturor, genom deras egenutvecklade  program och appar. Dessa funkar som ett smart lager ovanpå klassiska programmen Fortnox, Netsuite och Visma.

“Vi gillar särskilt deras funktionalitet att hantera flera koncernbolag på samma ställe och bra avrapportering. Med öppna APIer är det enkelt att hitta effektiva flöden tillsammans med oss på WeAudit. Sömlöst, som det ska vara!” Det gör att vi ger 15% rabatt på revision till Setlys kunder.

Wint

Wint är en automatiserad helhetstjänst för bolagets ekonomi. Med redovisning i realtid. Hos Wint får du ett fast pris där löpande bokföring, lön, bokslut, support och rådgivning ingår i priset. För företagare som vill sova gott om natten som dom själva säger.

“Vi använder själva Wint sen vi startade bolaget och var en ursprungligen själva en del av Wint-gruppen. De har en mycket prisvärd tjänst”.

Win Win Ekonomi

Win Win Ekonomi underlättar för både små och medelstora företag genom att ta hand om allt inom redovisning och löner. Som kund hos Win Win Ekonomi får du nytta av modern teknik, samtidigt som du har kontakt med en personlig redovisningskonsult. Du får förutsägbara kostnader, eftersom de arbetar med fasta priser.

W: https://Winwin-ekonomi.se
M: info@winwin-ekonomi.se

T: 08-684 494 60

“Vi gillar WinWin för att de har ett modernt och sunt tänk kring sitt erbjudande och tjänst”

Credité

Credité är pionjär för 24SevenOffice i Sverige vilket är en utmanare till Fortnox som webbaserat system. Deras system är väldigt väl utvecklat för AI och automatkontering och passar väldigt bra för lite större bolag. Detta gör att redovisningen blir konsekvent och effektiv. Därför ger vi deras kunder 15% rabatt hos oss på revision.

“Vi gillar Credité för att de jobbar med ledande teknologi.”

Hållbarhet

PureAct skapar affärsnytta genom ansvarstagande och hållbarhet i er strategi och redovisning.

Med sin unika kombination av digitala verktyg och personlig vägledning hjälper dom dig att komma över tröskeln och få fart på hållbarhetsarbetet. “Vi förenklar ett komplext område för att skapa handlingskraft.”

W: pureact.se

“PureAct har även hjälpt oss med vårt hållbarhetsarbete- och rapportering.”

Bli samarbetspartner du också!

Tänker du som vi och vill börja jobba tätare ihop? Kontakta oss via
vårt formulär eller maila direkt till vår VD.