Revisor med ca 1-3 års erfarenhet till Stockholm

Vill du jobba på en mänskligare revisionsbyrå, med balans i livet?

WeAudit söker efter en nyfiken och positiv ny kollega. Gärna med lite erfarenhet från yrket. Men som känner att du inte hamnat på riktigt rätt firma.

WeAudit är för dig som vill vara med och utmana revisionsbranschen genom att skapa något nytt, något bättre, både för oss anställda och våra kunder. Samtidigt jobbar vi för att jobbet inte är allt. Bland annat genom att automatisera bort enkla processer och fördela om arbetet över året. Så det inte blir en massa övertid varje vår.

Vårt tankesätt och våra metoder nominerade oss som finalist till årets framtidsbyrå 2019 av vår branschorganisation FAR.

Vi är ett renodlat revision- och rådgivningsbolag som tidigare var en del av fintech-bolaget Wint. Nu står vi på egna ben och ska fortsätta vår resa mot Sveriges smartaste revision. 

WeAudit är helägt av oss som jobbar i bolaget. Entreprenörsdrivet kan man säga. Vi älskar engagemanget det skapar – så mycket att alla anställda erbjuds att bli delägare. Även dom som inte är auktoriserade.

Du ♡ We Audit

Ärlighet och nyfikenhet är viktigt, både mellan oss som arbetar ihop och i mötet med våra kunder. Vi tror också på att dela och hjälpas åt, precis som det borde vara i ett lag.

För att trivas ihop med oss är det viktigt att du

  • Sporras av förändring och att jobba smartare
  • Är lösningsorienterad
  • Har lätt för att ta kontakt med nya människor

Om du i framtiden vill bli auktoriserad revisor kommer vi stötta dig, men det är inte ett krav.

Ditt CV påverkar vårt val, men ännu mer vem du är. När det kommer till skarpt läge kommer vi alltid sätta din person före det du har på ditt CV. Du vet den där känslan i magen när det känns rätt.

Om rollen

Du kommer att jobba brett med stort antal branscher och storlekar på företag. Vi jobbar till stor del med kunder som digitaliserat sin ekonomifunktion så stor del av jobbet görs från kontoret (eller hemifrån om du vill). Men du kommer också följa med ut och träffa en del kunder.

Vi är en ung firma. Det innebär att vi har mycket att utveckla. Därför kommer det också över tid finnas många områden där du kan få möjlighet att utvecklas internt. Som till exempel arbetsmetoder, personalfrågor, marknadsföring och tekniska verktyg. 

  • Erfarenhet: ca 0-3 års erfarenhet av revision
  • Ort: Stockholm
  • Startdatum: Höst 2020 eller tidig vår 2021
  • Omfattning: Heltid, eller deltid om det passar dig bättre (vi tror på balans i livet)

Taggad?

Skicka din ansökan (bifoga CV eller lämna länk till din LinkedIn-profil) till jobb@weaudit.se

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta vår Kontorsledare Urban Johansson på +46 10-410 29 34 eller urban.johansson@weaudit.se
Lämna en spontanansökan

* Obligatorisk uppgift