Delägare på WeAudit. Framtidens revisionsbyrå!Söker du ett äventyr? Vill du fortare framåt än dina kollegor? We växer. Haka på!

WeAudit förändrar sättet vi revisorer jobbar på. Vi bygger en ny typ av byrå med smart teknik och välmående revisorer. Vi ska nu växa på nya orter och på befintliga kontor.

We erbjuder dig:

Vi har en öppen ägandemodell och du kommer erbjudas att bli partner. Oavsett hur stor din kundvolym är just nu.

Du får möjlighet att arbeta med stor frihet och eget ansvar, samtidigt som du får en unik chans att bygga landets bästa revisionsbyrå. Du kommer få jobba med våra skräddarsydda program som du är med och förbättrar. För att göra ditt arbetsliv så roligt, effektivt och enkelt som möjligt.

We are, We believe, We do:

Vårt namn bygger på “We”, och detta är stommen i hur vi beter oss. Vi samarbetar med kunderna, vi delar på arbetet, på motgångar och framförallt, glädje!

Därför är inkluderande och jämlikhet väldigt viktigt för oss. Vi strävar efter balans i livet och jobbar mycket med att jämna ut arbetstimmarna över året och att hitta flexibla arbetssätt när man behöver det. 

Öppna positioner

Vi vill fortsätta växa på våra kontor. Framförallt Stockholm, Göteborg och Karlstad och Eskilstuna.

Vi ska också etablera oss på fler orter. Hör av dig om du är intresserad av att bli en del av WeAudit-familjen. Antingen via formuläret nedan eller till HR-ansvarig Maria Olofsson, på  telefon +46 700 831 714 eller maria.olofsson@weaudit.se.

Kort fakta om WeAudit

Vi är ca 35 anställda på 5 orter som jobbar helt digitalt med klassiska SME-bolag och bostadsrättsföreningar. Vi har en stark tillväxt och en bra lönsamhet.

Du kan läsa mer på sidan om oss eller i vår senaste årsredovisning avseende 20/21.

Årets framtidsbyrå 2021

Vårt framtidsarbete har gett oss utmärkelsen Årets framtidsbyrå.

Motivering lyder:

”Årets vinnare sticker ut med en innovationskraft som genomsyrar byråns arbete. Med ett inkluderande ledarskap driver byrån löpande förändringar som ligger helt rätt i tiden och kombinerar nytänkande med ambitionen att hela tiden underlätta för kunden. Affärsmodellen är tydlig, med hållbarhet i fokus. Samtidigt är både lönsamhet och tillväxt mycket god. Vinnaren är en framtidsbyrå.”
Lämna en spontanansökan

* Obligatorisk uppgift