Är du revisor, men på fel företag?

Vill du vara med och utmana revisionsbranschen?

WeAudit söker efter en nyfiken och hungrig revisor som jobbat i branschen i några år men som tröttnat på uråldriga strukturer, fula checklistor och att springa till kopiatorn. Vi ger dig chansen att vara med och utmana revisionsbranschen genom att skapa något nytt, något bättre, för både anställda och kunder.

Vi är ett renodlat revision- och rådgivningsbolag som tidigare var en del av tech-bolaget Wint. Nu står vi på egna ben och ska fortsätta vår resa mot Sveriges smartaste revision. 

WeAudit är helägt av oss som jobbar i bolaget. Entreprenörsdrivet kan man säga. Vi älskar engagemanget det skapar – så mycket att alla anställda erbjuds att bli delägare.

Du ♡ We Audit

Ärlighet och nyfikenhet är viktigt, både mellan oss som arbetar ihop och i mötet med våra kunder. Vi tror också på att dela och hjälpas åt, precis som det borde vara i ett lag.

För att trivas ihop med oss är det viktigt att du

  • Sporras av förändring
  • Är lösningsorienterad
  • Har lätt för att ta kontakt med nya människor

Om du i framtiden vill bli auktoriserad revisor kommer vi stötta dig, men det är inte ett krav.

Ditt CV påverkar vårt val, men ännu mer vem du är. När det kommer till skarpt läge kommer vi alltid sätta din person före det du har på ditt CV. Du vet den där känslan i magen när det känns rätt.

Om rollen

You know the drill – du kommer leda och utföra uppdrag tillsammans med revisorsassistenter och påskrivande revisorer. Utöver detta vill vi gärna att du tar för dig kring rådgivning och kundkontakt. Vi är en ung firma. Det innebär att vi har mycket att utveckla. Vi ser gärna att du är med och påverkar de områden som du brinner för, arbetsmetoder, personalfrågor, marknadsföring, tekniska verktyg and what not. 

  • Erfarenhet: ca 1-5 års erfarenhet av revision
  • Orter: Stockholm, Karlstad, Göteborg eller Eskilstuna
  • Startdatum: Enligt överrenskommelse
  • Omfattning: Heltid, eller deltid om det passar dig bättre (vi tror på balans i livet)

Taggad?

Skicka din ansökan (bifoga CV eller lämna länk till din LinkedIn-profil) till maria.olofsson@weaudit.se

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta HR-ansvarig Maria Olofsson på
+46 700 831 714 eller maria.olofsson@weaudit.se

Kort fakta om WeAudit

Vi är ca 35 anställda på 5 orter som jobbar helt digitalt med klassiska SME-bolag och bostadsrättsföreningar. Vi har en stark tillväxt och en bra lönsamhet.

Du kan läsa mer på sidan om oss, vår Hållbarhetsrapport eller i vår senaste årsredovisning.
Lämna en spontanansökan

* Obligatorisk uppgift