Mäklare älskar admin affärer

Vi på WeAudit bygger Sveriges smidigaste revision. Som tar så lite tid och energi från dig som möjligt. Men som ändå är med dig och ger värdefulla tips och råd på vägen. Så att du får ut mer av din verksamhet och ha en skönare vardag.

Beställ prisförslag

Martin Grusell

“Vi är väldigt nöjda med samarbetet med WeAudit. Vi har WINT som vår redovisningsbyrå och då funkar revisionen strålande bra eftersom WeAudit och WINT kommunicerar direkt med varandra och vi slipper vara mellanhand. Vi får också bra rådgivning löpande från WeAudit och har under vårt första år varit väldigt bra bollplank kring bolagsstruktur och annan företagsrådgivning. För oss var valet enkelt då valet av WeAudit gav oss mer tid att fokusera på vår kärnaffär”

/ Martin Grusell Franchisetagare Erik Olsson

Revision på dina villkor

Vi är experter på Erik Olsson mäklarbyråer. Vår revision görs på 50% återvunnen kunskap kan man säga. Hållbart, modernt, smart. Du slipper dumma frågor och får:

En trasselfri revision

Vår granskning är anpassad för mäklarverksamhet och Vitec. Vi pratar direkt med redovisningsbyrån, så du slipper vara mellanhand. Du svarar via vår digitala kundportal. När helst det passar dig.

Snabb leverans

Vi planerar en hel del av revisionen före bokslutet. Så går det snabbt att revidera klart så fort ni gjort bokslutet. Använder ni Wint får ni leverans innan februari är slut.

ikoner för pris revision

Fast pris!

En tydlig och enkel prissättning. Precis som vi själva skulle vilja ha det. Nu med Wint-Rabatt!

Kolla priset direkt

Hur mycket omsätter ni per år?

Använder ni Wint för er redovisning?

Uppskattad revisionsarvode:

0

Jag tar gärna ett konkret affärsförslag

Lämna dina uppgifter så återkommer vi med Sveriges enklaste revisionsavtal

* Obligatorisk uppgift

Unikt samarbete med Wint & Erik Olsson

Wint har utvecklat en skräddarsydd lösning för att automatisera redovisning och lön för dig som är franchisetagare på Erik Olsson. Om du inte redan är kund där kan du läsa mer om deras specialerbjudande på denna länken.

Eftersom deras lösning är så smidig kan vi ge en särskild Wint-rabatt till er som är (eller blir kunder till Wint).

Vi vågar också lova dig som Wint-kund att årsredovisningen är reviderad klar senast i Februari!

Daniel Johansson

“WeAudit är ett bolag i absolut framkant såväl tekniskt som digitalt och som, liksom Wint, arbetar för att skapa mervärde för företagaren. Därför är det självklart för oss att samarbeta med dem”

/ Daniel Johansson, VD på Wint Accounting