Lär känna Johanna!

Johanna, framtidsrevisorn från Göteborg skrev sin auktorisation 2021 och började jobba på WeAudits kontor i Göteborg i oktober 2022. Efter några år på BDO är Johanna redo att revolutionera revisionen tillsammans med oss, vilket vi är väldigt glada över!

Vad driver dig att gå till jobbet på morgonen?

Drivet är kollegor och kunder, att vi tillsammans skapar och utvecklar det vi är bra på. Klyschigt som det låter så vaknar jag ändå alltid upp med tanken “ny dag nya möjligheter”. 

Vad gör du när du inte jobbar?

Vid sidan av karriären som revisor så har jag även en annan karriär inom golfen där jag är med i Chalmers Elitlag. Nästkommande säsong är tanken att jag ska jag spela på Nordic Golf Tour och Future Series och i dec 2023 kvalar jag till LEATS, Ladies European Tour Access, i Malaga. 

I övrigt tränar jag mycket, älskar all typ av idrott, umgås med vänner och familj. Resa är också ett stort intresse. 

Okänd talang?

 Jag kan jonglera. 

Vad är ditt nördigaste intresse? 

Golf och entreprenörskap, vilket jag anser går hand i hand. Vill du komma någonstans så måste du kavla upp ärmarna och ge det där lilla extra även om du inte ser resultat direkt. Ha tålamod, belöningen kommer med tiden. Det gäller både inom golfen och inom entreprenörskap, kreativitet är a och o. Har jag väl börjat prata om golf och entreprenörskap så är det svårt at avbryta mig, haha. 

Vad skulle du välja: Tillbringa natten på ett lyxigt hotellrum eller på en camping omgiven av vacker natur?

Det finns en charm med båda, men måste jag välja så skulle jag nog svara lyxigt hotellrum (som är omgiven av vacker natur). 

Varmt välkommen!

Jobba på WeAudit

Är du sugen på att bli en del av WeAudit-familjen? Se våra lediga tjänster eller gör en spontanansökan här.