Lär känna Isak!

Isak började på WeAudit:s Göteborgskontor i augusti efter närmare åtta år på Mazars i Göteborg. Isak är en sprallig och glad tvåbarnspappa som bor i vackra Stenungsund.

Vad fick dig att söka till WeAudit?

Efter att ha läst om WeAudit i Balans har jag haft ögonen på byrån ett par år. Fokuset på schysst behandling av personalen, tekniska hjälpmedel i framkant och ett annorlunda sätt att driva/äga byrån på gentemot traditionella byråer var delar som främst väckte mitt intresse. Dock jobbade jag på en byrå där jag trivdes bra så det krävdes mycket funderande innan jag tog steget och kontaktade WeAudit.

Vad är det absolut första du gör när du kommer hem efter jobbet?

Kramar om två glada barn på ett och tre år (om jag inte hämtar dom på förskolan).

Om du fick vara stjärnspelare i ett fotbollslag, vilket lag hade du velat spela i?

Häcken!! Skämt å sido men efter åren som bosatt precis bredvid Rambergsvallen fick jag varma känslor för detta fotbollslag. Att motståndarklacken ofta var större och hördes mest bidrog nog med ytterligare sympatikänslor för Häcken. Får man drömma stort hade det dock varit kul att spela i spanska eller italienska ligan!

Om du bara fick lyssna på en låt i resten av ditt liv, vilken hade du valt?

Jättesvårt men en låt som gör mig glad är Is This Love med Bob Marley.

Vad skulle du välja: Att alltid säga det du tänker på eller aldrig prata igen?

Att alltid säga det jag tänker. Lite sån jag är som person av naturen även ifall mitt filter blir allt bättre med åren.

Vi är jätteglada att Isak valde att hoppa på WeAudit-resan och hoppas att han ska trivas hos oss!

Jobba på WeAudit

Är du sugen på att bli en del av WeAudit-familjen? Se våra lediga tjänster eller gör en spontanansökan här.