Revisor i Dalsland

Väster om Vänern ligger Dalsland, som med sin långa kanal och fina natur är ett av Sveriges vackraste landskap.

WeAudit är en revisionsbyrå i framkant som med hjälp av modern teknik och kunniga medarbetare ger dig effektiva ekonomitjänster med förutsägbara kostnader. WeAudit kännetecknas av personligt engagemang och är ert naturliga bollplank i alla ekonomiska frågor

I Dals-Ed, nära norska gränsen, bor och verkar en av våra auktoriserade revisorer. Så är ni verksamma i exempelvis Bengtsfors, Mellerud eller Åmål och behöver hjälp med revisionen, bokslutet eller deklarationen kan han eller någon av våra andra medarbetare hjälpa till!

Revision i Dalsland

WeAudit

Har lång och bred erfarenhet inom både revision och redovisning, och för att kunna tillgodose dagens allt mer komplexa verksamheter har vi med åren även kompletterat och utvecklat våra tjänster till att omfatta det mesta. Inte bara Revision. Vi skräddarsyr våra ekonomitjänster efter era behov. Välkommen till WeAudit i Dalsland.

Hos oss får du tillgång till revisorer med specialistkompetens som arbetar i team för att hjälpa dig och ditt företag. Exempelvis, behöver du en revisor till bostadsrättsföreningen? Då har du kommit rätt. Med stor erfarenhet av bostadsrättsföreningar och med teknikens hjälp kan vi ta oss an revisioner oavsett om bostadsrättsföreningen ligger i Dalsland eller någon annanstans i Sverige.

En revision är en oberoende granskning som visar hur väl ditt företag sköts. Med rätt förutsättningar blir er revisor ett verktyg som bidrar till att utveckla företaget. Nyttan med revision ligger i vem som utför den!

WeAudit erbjuder löpande rådgivning kring ekonomin i företaget. Eftersom er revisor har insyn i företaget är startsträckan kort när du behöver ett bollplank. Allt från frågor om skatt, till ägarskiften och samgåenden.

Prissättning

Vi erbjuder fasta riktpriser så långt det bara går, vilket gör att du som kund får en förutsägbar kostnad hos WeAudit.

WeAudit har stöttning utanför Sveriges gränser då vi ingår i ett internationellt nätverk, HLB International.

Medarbetare