Nytt samarbete ger PE Accounting:s kunder 15 % rabatt

WeAudit och PE Accounting har inlett ett samarbete för att göra det ännu enklare för företagare i framtiden. PE accounting levererar redovisning i realtid och och WeAudits vision är att revision också ska kunna göras i realtid.

“PE digitaliserar kundens bokföring vilket öppnar intressanta möjligheter för oss att göra vårt jobb löpande och automatiserat. Genom samarbetet kommer vi på sikt kunna integrera våra egenutvecklade system för detta. Det gör att revisionen sker sömlöst för kunden och att de slipper bli mailbombade av revisorn dagarna före årsbokslutet ska göras klart.” – säger Henrik Ahnkron, produktägare på WeAudit.

“Vi är väldigt imponerade av systemet, processerna och hantverkskunskapen PE har byggt. Det gör att våra revisioner kan göras enklare, snabbare och med mindre risk. PE har utbildat oss i sitt system och vi har även kartlagt och granskat deras processer. Utöver det tar de in andra revisionsbyråer som granskar deras rutiner och IT-system. Genom att använda vår know-how om PE kan vi minska kostnaderna för vår revision av ‘PE-uppdrag’.

Därför ger vi från och med nu 15 % rabatt på revision till PE:s kunder. “ – säger Mikael Köver, delägare på WeAudit.

“Vi har ingen ekonomisk vinning på detta förutom nöjdare kunder. Vårt mål är att samarbete ska göra det smidigare för oss. revisorn och framförallt för våra kunder. Det är en milstolpe att jobba med en revisionsaktör som gör att kunden kan få hela bokslutet och revisionsberättelsen digitalt.” – säger Olle Rydqvist, VD för PE.

Läs mer om PE Accounting.