Auktoriserad revisor jobb

WeAudit söker passionerade revisorer som vill vara med och förändra revisionsbranschen. Med moderna tekniker ligger vi i framkant och vårt mål är att vara ledande inom revision. Vill du vara med på vår resa? Spana in våra lediga tjänster eller gör en spontanansökan nedan.

Jobba som auktoriserad revisor hos oss

Är du driven, framåtsträvande och en bra lagspelare? Då kommer du passa in i vårt team. Hos WeAudit får du som auktoriserad revisor möjlighet att arbeta med stor frihet och eget ansvar, samtidigt som du får en unik chans att bygga landets bästa revisionsbyrå. Du kommer få jobba med våra skräddarsydda program som du är med och förbättrar. För att göra ditt arbetsliv så roligt, effektivt och enkelt som möjligt. 

Du kommer att tillhandahålla expertis och rådgivning till våra kunder och fungera som affärsrådgivare för mer allmänna frågor. Om du är intresserad finns möjligheter att fördjupa eller bredda din roll utanför den traditionella revisorsrollen. 

Om WeAudit

WeAudit är en ung firma, starkt driven av sunda värderingar. Vi arbetar i en entreprenöriell miljö med hög utvecklingstakt och med branschledande verktyg. Med våra egenutvecklade system, anpassade för den digitala och automatiserade värld vi lever i, är vårt mål att revolutionera revisionsbranschen. Vi värderar varje individuell medarbetare och du som jobbar hos oss har möjlighet att vara med och påverka de områden du brinner extra för. Det kan vara jämställdhetsfrågor, arbetsmetoder, personalfrågor, marknadsföring, tekniska verktyg med mera. 

Vi har kontor på fem platser i Sverige och kan ta emot dig som söker auktoriserad revisor jobb i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Årjäng och Eskilstuna.

Vi arbetar i team där fokus ligger på att ta tillvara på individens starka sidor. Som anställd är du lika mycket värd oavsett om du är en erfaren auktoriserad revisor eller en ung hungrig revisorsmedarbetare. Är du rätt person med rätt egenskaper är du alltid intressant. Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Lämna en spontanansökan