5 fördelar med vår kundportal 

På WeAudit har vi skapat en kundportal, MyAudit, som är en app som möjliggör revisioner och säkerhetskontroller på ett smidigt och effektivt sätt. Appen ger våra kunder en unik möjlighet att ordna med revisionen på sina egna villkor och den gör det enklare för dig som kund att genomföra revisionen genom en användarvänlig och intuitiv plattform. Nedan har vi listat fem fördelar till varför vår kundportal är det optimala valet för dina revisionsbehov! 

 1. Ökad tillgänglighet 
  WeAudits kundportal ger dig som kund möjlighet att genomföra revisioner och andra säkerhetskontroller när som helst och var som helst. Tidigare var det vanligt att kunder behövde ta sig till revisionsbyrån för att genomföra en revision, vilket ofta innebar både tids- och kostnadskrävande resor. Nu behöver du inte längre ta dig till revisionsbyrån eller vänta på att revisorn ska komma dit du är för att utföra revisionen.Genom att enkelt logga in på plattformen från sin dator eller mobiltelefon, kan du nu genomföra revisionen i ditt eget tempo och på dina egna villkor. 
 1. Förbättrad kommunikation 
  Genom WeAudits kundportal kan du som kund kommunicera med revisorn och revisionsbyrån på ett enkelt och snabbt sätt. Kunderna kan ställa frågor, lämna kommentarer och lämna feedback direkt på plattformen. Vi vet att det kan vara stressigt och tidskrävande att hålla reda på alla uppgifter som behöver samlas in för revisionen, men genom att använda AI och automation kan vi säkerställa att du får påminnelser om att svara på eventuella frågor eller lägga till information i god tid före revisionen. På så sätt behöver du inte oroa dig för att missa något viktigt eller känna stress över att hålla reda på alla uppgifter. 
 1. Bättre dokumentation 
  WeAudits kundportal är inte bara en plattform som underlättar revisioner och säkerhetskontroller, utan det är också en smart lösning för att spara och organisera dokumentation. Tidigare kunde det vara en utmaning för företag att hålla reda på all dokumentation som krävs för en revision eller säkerhetskontroll. Men med WeAudits kundportal MyAudit, är det inte längre något problem. Alla revisionsrapporter och säkerhetskontroller sparas på plattformen och kan enkelt laddas ner och delas vid behov. För dig som kund kan du smidigt spara och organisera dina dokument på plattformen, vilket gör det lättare att hitta information vid behov. Du behöver heller inte längre oroa dig för att förlora dokumentation eller för att de ska bli svåra att hitta i en röra av papper och filer. 
 1. Hög säkerhet 
  WeAudits kundportal har hög säkerhet och skyddar kundens data och information från obehöriga. All kommunikation mellan kund och revisor är krypterad och plattformen uppfyller höga standarder för informationssäkerhet. Om du behöver signera något gör du det enkelt och tryggt med mobilt BankID.  
 1. Kostnadseffektivt 
  Som kund hos WeAudit får du mer än bara en vanlig revisionsbyrå – du får också tillgång till vår kundportal MyAudit, helt kostnadsfritt. MyAudit är en kraftfull verktygslåda som ger dig möjlighet att samarbeta med vår revisionsbyrå på ett smidigt och mer effektivt sätt. Få revisionen gjord när du är på språng! 

Att använda WeAudits kundportal är ett smart val för alla som vill ha en enklare och smidigare revisionsprocess. Genom att använda vår portal kan du spara och organisera din dokumentation på ett enkelt sätt och ha tillgång till den när du behöver den. Om du vill ha en enklare och mer automatiserad revisionsprocess, välj WeAudit och testa vår app MyAudit. Vi är din pålitliga partner och ser fram emot att hjälpa dig med din revision och säkerhetskontroll.